2BImproved

Ontwikkeling van kennis, kunde en gedrag op de werkvloer

In de huidige maatschappij is de druk om te veranderen binnen organisaties meer dan ooit groot. Al dan niet opgelegd door de snelheid van maatschappelijke en technische veranderingen. Veel managers worden echter opgeslokt door de waan van de dag. Het doorvoeren van veranderingen die bedrijfsprocessen efficiënter en effectiever maken en waardoor medewerkers gemotiveerd raken, stokt wanneer deze moeten worden vertaald naar concrete acties. Inefficiënte procedures, gebrek aan motivatie, ziekteverzuim en hoge beheerskosten zijn hiervan het resultaat. Tal van zaken die uw bedrijfsvoering verstoren. Het verschil wordt gemaakt door de wijze waarop hiermee wordt omgegaan. Met 2BImproved (2BI) heeft u de beschikking over een webbased tool waarmee bedrijfsdoelstellingen, vertaald in competenties, worden gerealiseerd.

Blended learning en e-coaching

2BI is een mix van blended learning en e-coaching. Hiermee worden competentieontwikkelingen geïntegreerd in bestaande processen, ter versterking van het HR-beleid en ondersteuning van het management. Dit zorgt ervoor dat doelen snel, praktijkgericht en duurzaam worden gerealiseerd. Trainingsmateriaal dat volledig is afgestemd op de organisatie is in één webbased oplossing samengebracht. Het gehele jaar vindt er repeterende interactie tussen medewerker en coach plaats. Continu is het dashboard gefocust op ontwikkeling. Het resultaat:

 • managementverbetering;
 • invloed op bedrijfsprocessen;
 • het hele jaar door een optimale HR-cyclus;
 • de mogelijkheid om invulling te geven aan MVO.

Kortom, met 2BI krijgt u grip op uw organisatie. Kostenefficiënt en op elk niveau. Laat u informeren.

2BI: resultaatverbetering via medewerkers

MelYon gebruikt 2BI als instrument om grip te krijgen en houden op het ontwikkelproces binnen uw organisatie. Bij het verbeteren van bedrijfsresultaten spelen medewerkers een essentiële rol. Met competentiegerichte leerprogramma’s, e-coaching, kennistesten, leskaarten, werkopdrachten en videoprogramma’s laat 2BI medewerkers groeien vanuit een nulmeting (bijvoorbeeld d.m.v. 360 graden Smartfeedback) naar een gewenst doelniveau. Bottom-up en praktijkgericht. Werkplekleren is namelijk 40% effectiever gebleken dan traditioneel leren.

Met het 70-20-10-model geeft MelYon impuls aan het leren binnen uw organisatie. Leren in de praktijk staat hierbij voorop (70%). Daarnaast bestaat het leerproces uit interactie en samenwerken (20%) en voor een klein deel (10%) uit formeel leren door middel van opleidingen en trainingen. De leidinggevende is continu op de hoogte van de competentieontwikkeling van de medewerker en kan zijn oordeel geven.

Leren en ontwikkelen is met 2BI geen vrijblijvende bezigheid, maar vraagt proactieve betrokkenheid bij het eigen functioneren en het realiseren van bedrijfsdoelstellingen. Werken met een doel wordt weer ‘leuk’.  MelYon helpt bedrijfsdoelstellingen te vertalen naar competentieontwikkeling, implementeert 2BI, geeft trainingen, helpt om processen te optimaliseren en adviseert bij bedrijfskundige vraagstukken.

Met 2BI:

 • behaalt u betere bedrijfsresultaten;
 • verbetert u snel en adequaat KPI’s;
 • borgt u risico’s, procedures en kwaliteitseisen;
 • monitort u continu de ontwikkeling van medewerkers en organisatie;
 • wordt de HR-cyclus weer beheersbaar en effectief;
 • bewerkstelligt u blijvende en flexibele inzetbaarheid van medewerkers;
 • verbetert u de interactie tussen leidinggevenden en medewerkers;
 • reduceert u verzuim;
 • houdt u beheers-, consultancy- en trainingskosten laag;
 • realiseert u MVO.

Ondernemingsdoelstellingen realiseren? Met 2BI worden doelstellingen gerealiseerd én geborgd.

×