Strategisch management

Strategisch klankbord voor bedrijven in beweging

Strategisch management gaat niet alleen om het bepalen van markten en doelen, maar juist ook om het vertalen van strategische keuzes naar een concreet actieplan op basis van kernwaarden en competenties, met als resultaat business development en een organisatie ‘ready-for-business’. Langetermijndoelstellingen op een effectieve en efficiënte manier realiseren, dat is de uitdaging. Hierbij borgt MelYon de continuïteit en heeft zij oog voor het grote geheel; holistisch en gebalanceerd.

Strategiebepaling en -ontwikkeling

Strategisch management door MelYon omvat onder meer het ontwikkelen van strategieën voor het vermarkten van nieuwe innovatieve ideeën, het opstellen van bedrijfsplannen, het evalueren van strategieën en het coachen van bedrijven richting strategiebepaling. Ook wanneer er sprake is van bedrijfsuitbreiding, -opsplitsing, -opvolging of -overname. Vragen die bij strategiebepaling aan bod kunnen komen zijn: wat zijn de kerncompetenties van de organisatie? Hoe moeten die worden aangevuld? Is outsourcing een optie en hoe organiseer je dat? Welke competenties gaan we ontwikkelen en hoe?

Strategisch klankbord

Onder meer internationale ervaring, kennis van mensen, organisatiestructuren en de eigen ondernemerservaring stelt MelYon in staat om organisaties te tunen met behulp van strategische doelstellingen. Zowel starters als doorstarters, innoveerders met investeringsbehoeften, groeiende ondernemingen met participatiebehoeften en andere ondernemingen die bezig zijn met verbeterprojecten en groeiplannen. Niet voor niets is MelYon het strategisch klankbord voor bedrijven in beweging.

Uw onderneming in elke levensfase ‘ready-for-business’? MelYon is uw strategisch klankbord.